Italia: Simona, românca trădată de cărările muntelui pe care îl credea prieten

Onoranze Funebri Alina

Funeraliile româncei Simona Zodila, în vârstă de 46 de ani, care a decedat joi seară după ce a căzut într-o râpă pe Muntele Gireglio, se vor oficia luni, 27 mai, la biserica Sant’Agata din Montronio di Castiglione Intelvi, provincia Como din Lombardia.

Simona a alunecat în timp ce făcea o plimbare pe pantele abrupte, cu peisaje de vis, dar foarte periculoase din apropierea casei sale. Împreună cu ea și-a pierdut viața și câinele său. Cunoștea foarte bine zona respectivă, dar un pas greșit, un sol umed, plin de apă în urma ploilor căzute în ultimele zile, nu i-au mai lăsat Simonei nicio șansă de salvare. A alunecat aproape 100 de metri și și-a dat sufletul sub ochii împietriți de groază a-i mătușii sale cu care ieșise la plimbare.

- Continuarea articolului după publicitate -

Accidentul a avut loc pe platourile muntelui din zona «Cascine Reda» pe traseul panoramic care duce la Pigra.

Procuratura din Como, în urma examinărilor medico-legale, nu a considerat necesară efectuarea unei autopsii și a restituit corpul neînsuflețit membrilor familiei pentru înmormântare.

Simona Zodila lucra ca asistentă medicală la Clinica de Ortopedie din Lanzo. Colegii, îndurerați de dipariția cutremurătoare și neașteptată a Simonei, amintesc de profesionalismul și dăruirea ei la locul de muncă precum și simpatia de care dădea mereu dovadă. Vineri, 25 mai, întreaga unitate sanitară i-a dedicat un moment de reculegere.

Multe mesaje de condoleanțe au fost transmise fiului său Andrei, soțului Adrian și la toți membrii familiei.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!