Italia: Șofer român beat la volan se aruncă într-un lac la vederea aparatului alcooltest

Un șofer român în vârstă de 49 de ani, rezident la Grotte di Castro, s-a aruncat într-un lac de pe marginea șoselei când a fost oprit de carabinierii italieni pentru un control, în provincia Viterbo, din Lazio. Ulterior, s-a constatat că bărbatul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

În după amiaza zilei de vineri, 19 iulie, pe șoseaua care duce la Gradoli, carabinierii au observat o mașină care se deplasa în zig-zag, reprezentând un real pericol în rândul celorlalți participanți la trafic.

Militarii italieni au reușit să oprească autoturismul în zona bisericii din San Magno. La volanul mașinii se afla un bărbat de naționalitate română, care era vizibil sub influența băuturilor alcoolice.

La vederea aparatului alcooltest, șoferul, speriat de riscul retragerii permisului de conducere, a luat-o la goană și s-a aruncat în lacul din apropiere. Carabinierii au trebuit să intre în apă pentru a opri fugarul.

Bărbatul a fost transportat inițial la secția de urgență a spitalului din Belcolle pentru investigații medicale și apoi a fost arestat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sursa foto: tusciaweb.eu