Italia: Șofer român beat ucis de doi conaționali după o ceartă într-un bar

Un bărbat român în vârstă de 30 de ani a murit marți, 28 mai, în timpul unei dispute cu alți doi români, în localitatea Vitinia, de la periferia Romei.

Conform reconstituirilor făcute de autorități victima, cu inițialele C.P., era la volanul unei camionete când, în jurul orei 18:00, s-a oprit la benzinăria Keropetrol de pe via Ostiense. Martorii au declarat că șoferul român a intrat în barul din apropiere, dar că acesta era deja sub influența băuturilor alcoolice. Aici s-a întâlnit cu alți doi români, care i-ar fi luat cheile de la camionetă, sub pretextul că este beat și nu trebuie să conducă în aceste condiții.

Șoferul s-a supărat, a început o ceartă, iar cei doi români l-au împins pe conaționalul lor făcându-l să cadă la pământ. Bărbatul a murit din cauza rănilor grave din zona capului, suferite după ce a lovit violent marginea trotuarului.

Cei doi, crezându-l încă în viață, l-ar fi pus în camioneta cu care șoferul a ajuns la distribuitorul de pe via Ostiense, au chemat salvarea și apoi au plecat de la locul faptei. La sosirea personalului sanitar de la 118, românul din camionetă era decedat.

La fața locului au intervenit agenții de poliție care au ascultat martorii și au luat declarații de la alți români prezenți. Cei doi agresori au fost identificați și sunt acuzați de omor neintenționat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul