Italia: Șofer român de TIR, găsit mort în cabină de paznicul unui centru logistic

Un șofer român de TIR, în vârstă de 61 de ani, a fost găsit fără viață în cabina TIR-ului său, aflat în incinta centrului logistic CEVA din localitatea italiană Somaglia, provincia Lodi din Lombardia.

Screenshot-2024-06-07-alle-11.01.11-680x408
Centrul logistic CEVA. Sursă foto: ilcittadino.it.

Tragedia, relatează publicația locală Il Cittadino, s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, 7 iunie 2024, când un angajat al serviciului de pază a observat că mijlocul de transport era staționat de mai multe ore, lucru care i s-a părut suspect.

Potrivit sursei citate, TIR-ul era parcat în polul logistic de pe strada Mantovana, iar după ce agentul de pază s-a apropiat pentru a verifica mai bine situația, l-a descoperit pe bărbat întins în cabina sa, fără semne vitale.

Paznicul a alertat imediat serviciile medicale de urgență de la Croce Casalese, personalul medical ajungând rapid la fața locului.

Din păcate, aceștia nu au putut decât să constate decesul bărbatului, care se presupune că a fost provocat de un infarct.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Carabinierii s-au ocupat ulterior de identificarea șoferului și de contactarea membrilor familiei acestuia pentru a-i informa despre tragicul eveniment.

Momentan nu este clar de cât timp zăcea mort în cabină, însă se știe că TIR-ul era parcat de mai multe ore în centrul logistic.

Din nefericire, este al doilea incident de acest fel în mai puțin de o lună, în zona logistică respectivă, amintind de decesul unui alt camionist, în vârstă de 44 de ani, care a avut loc în exteriorul depozitului Number One.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica toate circumstanțele în care s-a produs acest tragic eveniment și pentru a oferi sprijin familiei îndoliate.