Italia: șofer român găsit fără viață în cabina camionului, în parcarea unui autogrill

Un șofer român a fost găsit fără viață marți, 20 august 2019, în cabina camionului pe care lucra. Macabra descoperire a avut loc în jurul orei 9:00, în parcarea unui autogrill situat pe autostrada A11, în dreptul localității Lucca, direcția spre Viareggio.

Potrivit ziarului local La Gazzetta di Viareggio, cea care a dat primul semnal de alarmă a fost fiica românului nostru, care probabil a presimțit că ceva nu este în regulă fiindcă a încercat să-l contacteze prin telefon, fără succes, de mai multe ori în cursul serii trecute. După alte încercări de a intra în contact cu el și în această dimineață, fiica șoferului român a decis să sune la societatea de transporturi unde tatăl său lucrează și a cerut ajutorul colegiilor săi pentru a-l găsi.

După alte încercări și din partea colegilor de a-l contacta prin telefon, aceștia au reușit să localizeze camionul prin sistemul GPS și apoi au trimis pe cineva să verifice la fața locului. Din păcate, conaționalul nostru a fost găsit fără viață în cabină, la volan și cu motorul pornit.

La fața locului au fost chemate atât autoritățile, cât și o ambulanță, dar personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a salva viața șoferului român. Se presupune că bărbatul murise deja cu câteva ore înainte de a fi găsit de colegul său, iar viața sa ar fi fost răpusă de un infarct.