Accident rutier în nordul Italiei, un șofer român și-a pierdut viața

Un bărbat român în vârstă de 53 de ani și-a pierdut viața luni, 26 februarie, într-un tragic accident rutier la Sonico, în provincia Brescia din nordul Italiei. Șoferul s-a ciocnit cu un alt autoturism din trafic după care s-a izbit de gardul de protecție. A decedat la scurt timp după impact.

Nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvată viața. Românul, rezident în localitatea Edolo, circula în cursul după-amiezii cu un autoturism marca Citroen Berlingo pe șoseaua statală 42 din regiunea Lombardia.

Bărbatul se deplasa de la Malonno spre Edolo când, din cauza vitezei excesive, scrie Corriere di Brescia, a lovit un autoturism Fiat care venea din direcție opusă. Apoi a pierdut controlul volanului, mașina și-a continuat cursa pentru circa 200 de metri, ca să se izbească puternic în cele din urmă de gardul de protecție și să iasă în afara carosabilului.

Când a sosit ambulanța, șoferul român era în stop cardiac. Transportat la punctul de prim ajutor al localității Edolo s-a constatat decesul acestuia. Elicopterul sosit de la Brescia s-a întors în oraș fără a putea face nimic pentru românul nostru.