Italia: Șoferiță româncă amendată cu 1.500 de euro, surprinsă conducând (din nou) un autoturism fără revizie

O femeie română în vârstă de 44 de ani, rezidentă în provincia Ravenna, a fost amendată cu suma de 1.500 de euro, iar mașina pe care o conducea a fost pusă sub sechestru administrativ, după ce a fost surprinsă circulând fără a avea efectuată revizia tehnică. Șoferița româncă nu este la prima abatere de acest gen, ea fiind amendată în urmă cu câteva săptămâni pentru aceeași neregulă.

Potrivit publicației locale Ravenna Today, conaționala noastră a fost oprită de o patrulă de la Poliția Locală după ce un agent a recunoscut autoturismul pe care-l mai oprise pentru un control în data de 11 noiembrie, iar la volan se afla aceeași persoană. Cu acea ocazie, șoferița primise o amendă usturătoare pentru că nu avea revizia tehnică efectuată la mașină, întâmplare care ar fi trebuit să o convingă să nu mai circule cu autoturismul fără să aibă documentele în regulă.

- Continuarea după publicitate -

Din nefericire pentru ea, se pare că nu a avut niciun efect amenda primită  atunci deoarece, în urma verificărilor efectuate astăzi de polițiști, s-a constatat că nici de această dată nu avea revizia tehnică efectuată la mașină. Forțele de ordine n-au avut de ales, așadar, decât să-i aplice o amendă usturătoare și de această dată, în valoare totală de 1.500 de euro, precum și să pună sechestru administrativ pe mașină.