Șoferiță româncă din Italia, i s-a blocat mașina pe șinele tramvaiului și a întrerupt circulația pentru mai mult de 2 ore

O femeie de origine română,  în vârstă de 30 de ani, proprietara unei mașini SUV Range Rover, a fost amendată în această dimineață, de 8 octombrie, pentru conducere pe o bandă rezervată exclusiv tramvaielor, informează Corriere.

Incidentul s-a produs în Torino, pe Corso Svizzera, după ce șoferița româncă a condus pe contrasens de-a lungul șinelor de tramvai pentru mai mult de 50 de metri. Mașina s-a înțepenit între șine, fiind necesară intervenția unei echipe tehnice.

Femeia română se afla la bordul autoturismului împreună cu sora ei și a declarat ofițerilor de poliție că ea este proprietara mașinii, dar „la volan a fost o altă persoană care s-a speriat și a fugit în momentul accidentului”. Cu toate acestea, nu a furnizat polițiștilor informații suplimentare pentru a putea fi găsită persoana respectivă.

Autoritățile au deschis și un dosar penal de cercetare.

Compania de transport public Gtt din Torino va solicita despăgubiri pentru blocarea liniilor: traficul tramvaielor pe liniile 3, 4, 9, 10 și 13 a fost suspendat de la ora 5 la 7.30.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI