Italia: S-a predat poliției șoferul care i-a luat viața lui Dorin, tânărul român lovit de o mașină când mergea la serviciu pe bicicletă

S-a predat poliției șoferul care a provocat la Milano accidentul în care și-a pierdut viața tânărul român de 28 de ani, Dorin Ispas. Este un bărbat italian în vârstă de 38 de ani care a fugit de la locul accidentului fără să îi acorde primul ajutor rănitului și fără să își asume responsabilitatea celor cauzate.

În ultimele ore, poliția a difuzat imaginea mașinii și îl căuta pe cel care l-a lovit, joi, 13 decembrie, în zorii zilei, pe strada Rombon de lângă Milano, pe Dorin Ispas, în timp ce mergea la serviciu cu bicicleta. În urma impactului, conaționalul nostru și-a pierdut viața.

Autorul accidentului este un italian în vârstă de 38 de ani, s-a predat sâmbătă, 14 decembrie, la două zile după accident, carabinierilor din Segrate. Fiind conștient de faptul că cercul căutărilor se strângea în jurul său, bărbatul a decis să se predea de unul singur. Este acuzat în aceste momente de omicidiu stradal și neacordare de prim ajutor.

Accidentul s-a petrecut pe via Rombon, în apropierea intersecției cu șoseaua Cassanese unde este instalat un avion american, la granița dintre Milano și Segrate. Corpul băiatului a fost găsit târziu, impactul a fost atât de puternic încât a fost aruncat peste gardul de protecție, cel puțin 10 metri în afara șoselei și nu era vizibil trecătorilor. Dorin Ispas a fost găsit fără viață în interiorul unui șantier de la marginea drumului, pe un morman de pământ.

Pentru mai multe ore colegii și familia tânărului îl căutau pentru că acesta nu ajunsese la serviciu

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol