Italia: Șoferul care a lovit o femeie română și a fugit de la locul accidentului s-a predat poliției

Un bărbat italian în vârstă de 26 de ani s-a prezentat la poliție împreună cu avocatul său și a declarat că se afla la volanul mașinii sale în dimineața zilei de 5 august, în jurul orei 5:30 dimineața, când a fost investită pe șoseaua statală 115 între Ragusa și Modica o tânără română de 25 de ani. Șoferul susține că s-a speriat, nu a oprit să constate ce s-a întâmplat și să acorde primul ajutor victimei, care, între timp a fost operată iar starea sa se menține în continuare deosebit de gravă din cauza numeroaselor fracturi suferite.

Șoferul italian, rezident la Modica (Sicilia), este acuzat de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului faptei. Polițiștii i-au confiscat mașina la volanul căreia se afla în momentul producerii accidentului.

Potrivit reconstituirii carabinierilor, tânăra română R.M., din Ragusa, s-ar fi oprit cu mașina pe șoseaua care duce de la Ragusa la Modica din cauza unei defecțiuni. Când a coborât din mașina sa a fost investită de italianul care declară că a auzit o bufnitură și a simțit că a lovit ceva dar nu știa că era corpul femeii. S-a speriat și a preferat să se facă nevăzut decât să oprească și să constate ce s-a întâmplat.

Investigatorii anchetează în continuare pentru a afla cum s-au petrecut cu adevărat faptele și nu sunt excluse alte ipoteze, relatează Ragusa Oggi.

Pe același subiect: Italia: Tânără română grav rănită și abandonată în stradă. Șoferul a fugit de la locul accidentului

UP SERVICE DESPĂGUBIRI