Italia: Femeia care l-a accidentat mortal pe Ciprian Cernăcuț s-a predat: „Eu l-am omorât”

Șoferul care l-a accident mortal pe românul în vârstă de numai 34 de ani la Marina di Massa, în noaptea de 1 spre 2 iunie 2022, s-a predat la carabinieri recunoscându-și fapta: „Eu l-am omorât”.

La volanul autoturismului care l-a lovit pe conaționalul nostru se afla o femeie de 30 de ani care a fugit de la locul accidentului, fără să-i acorde primul ajutor victimei.

„Am crezut că am lovit un animal”, a declarat șoferița 

Femeia s-a prezentat la carabinieri în dimineața de astăzi, vineri, 3 iunie. Ea a declarat că în momentul impactului, care a avut loc imediat după miezul nopții, a crezut că a lovit un animal, de aceea nu s-a oprit la locul accidentului. Abia după ce a citit în presă despre moartea zidarului român a conștientizat ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Șoferița a fost audiată și denunțată pentru omor din culpă și neacordare de prim ajutor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ciprian Cernăcuț era originar din Vaslui și în prezent locuia la Marina di Massa unde lucra în construcții. În noaptea când i-a fost curmată viața se deplasa pe bicicletă întorcându-se acasă de la fratele său.

O mașină l-a lovit în plin, iar rănile grave i-au adus sfârșitul. Abandonat de șoferița care ar fi putut măcar să anunțe imediat salvarea, a murit la locul accidentului, trupul neînsuflețit fiind văzut mai târziu de un trecător care a anunțat poliția.

Despre acest caz mai puteți citi următorul articol: Visul lui Ciprian de a avea o viață mai bună în Italia, transformat în tragedie. Ucis de o mașină al cărei șofer a fugit