Italia: Femeia care l-a accidentat mortal pe Ciprian Cernăcuț s-a predat: „Eu l-am omorât”

Șoferul care l-a accident mortal pe românul în vârstă de numai 34 de ani la Marina di Massa, în noaptea de 1 spre 2 iunie 2022, s-a predat la carabinieri recunoscându-și fapta: „Eu l-am omorât”.

La volanul autoturismului care l-a lovit pe conaționalul nostru se afla o femeie de 30 de ani care a fugit de la locul accidentului, fără să-i acorde primul ajutor victimei.

- Continuarea după publicitate -

„Am crezut că am lovit un animal”, a declarat șoferița 

Femeia s-a prezentat la carabinieri în dimineața de astăzi, vineri, 3 iunie. Ea a declarat că în momentul impactului, care a avut loc imediat după miezul nopții, a crezut că a lovit un animal, de aceea nu s-a oprit la locul accidentului. Abia după ce a citit în presă despre moartea zidarului român a conștientizat ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Șoferița a fost audiată și denunțată pentru omor din culpă și neacordare de prim ajutor.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ciprian Cernăcuț era originar din Vaslui și în prezent locuia la Marina di Massa unde lucra în construcții. În noaptea când i-a fost curmată viața se deplasa pe bicicletă întorcându-se acasă de la fratele său.

O mașină l-a lovit în plin, iar rănile grave i-au adus sfârșitul. Abandonat de șoferița care ar fi putut măcar să anunțe imediat salvarea, a murit la locul accidentului, trupul neînsuflețit fiind văzut mai târziu de un trecător care a anunțat poliția.

Despre acest caz mai puteți citi următorul articol: Visul lui Ciprian de a avea o viață mai bună în Italia, transformat în tragedie. Ucis de o mașină al cărei șofer a fugit