Italia: Strada neiluminată, cauza accidentului în care și-a pierdut viața Bianca Adam

Accidentul în care și-a pierdut viața tânăra română Bianca Andreea Adam s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, 18 martie, puțin după miezul nopții, în provincia Arezzo. Bianca mergea pe marginea străzii când un autoturism a lovit-o în plin și nu i-a mai lăsat nicio șansă de supraviețuire. Șoferul s-a oprit și i-a acordat primul ajutor, dar nu a mai putut face nimic altceva decât să anunțe poliția și să cheme ambulanța, dar la sosirea acestora, tânăra română de numai 24 de ani, era deja moartă. Autoritățile dau vina pe strada cu trafic intens și neiluminată corespunzător.

Bianca a fost lovită și târâtă câțiva metri de o mașină care se îndrepta spre Arezzo. Din verificările efectuate de polițiști, se pare că fata venea din direcția opusă celei în care se deplasa autoturismul la volanul căruia se afla un polițist italian în vârstă de 49 de ani. Șoferul care a cauzat accidentul declară că nu a văzut-o de fată și că și-a dat seama de prezența acesteia pe marginea șoselei doar în momentul impactului.

Bianca Andreea Adam s-a stabilit în zona provinciei Arezzo cu doi ani în urmă și locuia în Valdichiana, dar sunt aproximativ cinci ani de când tânăra română este în Italia, scrie arezzonotizie.it. Lucra ca barman la un bar din Foiano și își petrecuse seara în compania unei perechi de prieteni, el de origine albaneză și ea italiană. Bianca a ieșit din clubul «Paradise club» de pe marginea șoselei unde cinase cu prietenii și se îndrepta spre mașina sa, când a fost accidentată mortal.

Șoferul care a lovit-o nu era nici băut, nici nu consumase droguri, ci pur și simplu nu a văzut-o. O zonă întunecată, o șosea fără trotuare într-o zonă cu mulți pietoni, o situație tipică pentru acele drumuri provinciale care traversează zonele industriale, limitrofe localităților.

Un întuneric care a răpus viața unei tinere fete și a trimis în disperare două familii, cea a victimei și cea a șoferului care a comis accidentul. Se va găsi un responsabil pentru această tragedie? Până la aflarea răspunsului, trupul neînsuflețit al româncei Bianca Adam se află la spitalul San Donato în așteptarea autopsiei. Familia sa a fost anunțată în România de către reprezentanții consulatului român din Italia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul