Italia: tânăr moldovean de numai 21 de ani omorât de trei români după o încăierare în plină stradă

Ceea ce ar fi trebuit să fie o noapte de bucurie și petrecere s-a transformat într-o încăierare sângeroasă care s-a sfârșit cu un tânăr moldovean ucis și alte șapte persoane rănite, dintre care trei în stare gravă.

Tragedia a avut loc în Fontane, un cartier al localității Villorba din provincia Treviso, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 20 septembrie 2018. Acolo, un grup de circa 15 persoane, români și moldoveni, au organizat o petrecere a burlacilor pentru un prieten care urmează să se căsătorească în curând, dar petrecerea se pare că nu a fost pe placul vecinilor, trei bărbați români, și în jurul orei 22:30 petrecerea s-a transformat într-o încăierare în plină stradă.

Cei trei bărbați români, iritați de zgomotul provocat de petrecăreți, au început să se certe cu persoanele prezente la petrecere și, când situația a degenerat, s-au înarmat cu cuțite și au început să-i rănească pe cei cu care s-au încăierat inițial, mulți dintre ei încercând să scape de furia românilor.

Ceea ce a urmat după această agresiune violentă este tragic: un tânăr cetățean moldovean, și-a pierdut viața, iar alte 7 persoane au fost rănite, trei dintre ele aflându-se în stare gravă la spitalul Cà Foncello din Treviso.

Igo Ojovanu, 21 de ani este tânărul ucis de cei trei români. Sursa foto: TrevisoToday.it

Tânărul moldovean ucis se numește Igor Ojovanu, în vârstă de 21 de ani. Era student, lucra în același timp și practica și atletismul din 2015, relatează Treviso Today.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cei trei agresori români au fugit, între timp, iar carabinierii sunt pe urmele lor acum.