Italia: tânăr muncitor român de 26 de ani, găsit fără viață într-un bazin de irigare

Tragedia a avut loc în jurul ore 12:00 de astăzi, 17 septembrie, 2018, în localitatea italiană Acate din provincia Ragusa, unde trupul fără viață al unui tânăr român de numai 26 de ani a fost găsit într-un bazin de irigare.

Tânărul nostru conațional lucra într-o fermă agricolă din Acate, în cartierul Mogli iar macabra descoperire a trupului neînsuflețit a fost făcută de colegii săi care, deși au încercat să-l resuscite, nu au mai putut face nimic pentru a-la salva, relatează ziarul local Nuovo Sud. La locul tragediei a fost chemată și o ambulanță dar personalul medical nu putut face nimic altceva decât să constate decesul.

Bazinul în care a decedat tânărul român. Sursa foto: QuotidianoDiRagusa.it

Prezenți și carabinierii care, la ordinul Procuraturii din Ragusa, au dat startul unei anchete pentru a stabili cu exactitate în ce condiții conaționalul nostru și-a pierdut viața, chiar dacă în acest moment se merge pe presupunerea că a fost un tragic accident. Potrivit primelor concluzii ale anchetatorilor, tânărul român ar fi căzut în bazinul de irigare, folosit pentru a iriga terenul din jur, și nu ar mai fi reușit să iasă de acolo.