Italia: tânăr român agresat și jefuit de opt adolescenți când a oprit mașina la semafor

Un tânăr român de 27 de ani, rezident în localitatea Azzano Decimo din provincia Pordenone, a fost bătut și jefuit în dimineața zilei de duminică, 11 august 2019, de un grup de adolescenți, în timp ce se afla oprit cu mașina la semafor.

Potrivit ziarului Il Gazzettino, conaționalul nostru petrecuse noaptea de sâmbătă într-un local din Jesolo și duminică dimineața, când soarele abia răsărise, se întorcea acasă la volanul mașinii sale. Ajuns la un semafor de lângă Piazza Brescia din localitate, tânărul a oprit autovehiculul pentru a acorda prioritate pe trecerea de pietoni unui grup format din circa opt adolescenți, unii de origine africană, alții probabil italieni și printre ei se numărau și două fete.

Doar că intențiile tinerilor erau cu totul altele și în numai câteva secunde au înconjurat mașina tânărului român, care avea geamul lăsat în jos și au început să-l agreseze, lovindu-l cu pumnii și în același timp smulgându-i bijuteriile pe care le avea asupra sa. Conaționalul nostru a încercat să se împotrivească, dar erau prea mulți și nu mai era nimeni în preajmă care să-i sară în ajutor.

După agresiune și după ce s-au văzut cu bijuteriile românului în mâini, tinerii infractori au luat-o la fugă, iar victima a sunat imediat la 112 pentru a denunța cele întâmplate. Potrivit tânărului român, agresorii i-au furat un ceas scump de firmă, o brățară Cartier și un inel de aur cu diamante marca Damiani.

Bărbatul român a fost transportat apoi l-a spital unde medicii i-au prescris șase zile de îngrijiri medicale pentru rănile suferite în urma agresiunii. Între timp, carabinierii încearcă să identifice adolescenții infractori prin intermediul camerelor video de supraveghere din zonă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI