Italia: tânăr român de 19 ani, speranță a bucătăriei italiene. Ales cel mai bun elev-bucătar din Veneto

Un tânăr român în vârstă de numai 19 ani, a fost singurul reprezentant al regiunii Veneto la campionatului italian „Cel mai bun elev bucătar”, destinat studenților instituțiilor profesionale și instituțiilor de formare care a avut loc în cadrul „Campionatului italian de bucătărie 2018” din Rimini, Italia.

Concursul, ajuns la cea de-a treia ediție, a fost promovat de către Federația italiană a bucătarilor și a desemnat câștigătorii selecției pe regiuni. Pentru regiunea Veneto, aflată în nordul Italiei, premiantul a fost Andrei Trandafir, născut în anul 1999, student italian de origine română. Andrei, pregătit de către bucătarul-instructor Gianluca Martignon, a excelat cu rețeta vegetariană preparată de el, obținând primul loc dintre aproximativ cincisprezece colegi de la diferite institute și centre de formare profesională din toată regiunea Veneto.

- Continuarea articolului după publicitate -
Andrei Trandafir, 19 ani, în centrul imaginii

„Suntem cu adevărat mândri că un student al nostru a reprezentat regiunea și a trăit o experiență ca aceasta” spune citat de Il Sole 24, Giorgio Sbrissa, administrator CEO al Enaip Veneto unde Andrei Trandafir învață bucătăria.

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA