Italia: Tânăr român de 25 de ani moare lovit de o mașină. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un tânăr român în vârstă de numai 25 de ani și-a pierdut viața în seara zilei de joi, 14 iunie, pe o stradă din Adrara San Martino, o localitate din provincia Bergamo, Lombardia. Șoferul care i-a provocat decesul a fugit de la locul accidentului și este căutat de poliție.

S-a întâmplat în jurul orei 22:00, când Remus Deneș se întorcea de la locul de muncă călătorind la bordul scuterului său. Din motive necunoscute, scuterul românului nostru s-a ciocnit cu o altă motocicletă care venea din sens opus. În urma impactului, cei doi motocicliști au căzut la pământ, dar înainte de a se ridica Remus Deneș a fost lovit mortal de un autoturism Renault Clio de culoare vișinie. Șoferul nu a oprit să acorde primul ajutor victimei ci și-a continuat drumul fugind de la locul accidentului.

Remus Deneș a fost supus de personalul medical de la 118 unor lungi manevre de resuscitare, dar fără niciun rezultat. Tânărul român a decedat la scurt timp după accident. Celălalt motociclist, în vârstă de 19 ani, a fost dus la spital, dar nu este în stare gravă.

În aceste momente șoferul autoturismului Reanult Clio este căutat de autoritățile italiene.