Italia: Tânăr român de 26 de ani cade de pe o balustradă și își pierde viața

Un bărbat român în vârstă de 26 de ani a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, 19 mai, după ce a căzut de pe o balustradă la Barcellona Pozzo di Gotto, în Sicilia. Băiatul și-ar fi pierdut echilibrul, așadar ipoteza sinuciderii este exclusă.

Incidentul a avut loc puțin înainte de ora 3:00, în Femminamorta, o fracțiune a localității Barcellona Pozzo di Gotto de lângă Messina. Băiatul a murit pe loc după ce a căzut de la o înălțime de patru metri. Din primele verificări ale carabinierilor reiese că tânărul nostru conațional a alunecat, și-a pierdut echilibrul și a căzut de pe o balustradă, iar lovitura la cap din momentul impactului cu solul i-a fost fatală.

Fratele tânărului român a chemat imediat ajutoare, dar orice încercare de a-l readuce la viață a fost inutilă. Odată ajunși la fața locului, medicii de la 118 nu au putut decât să constate decesul victimei.

Carabinierii fac cercetări pentru a înțelege care a fost dinamica exactă a incidentului în urma căruia conaționalul nostru și-a pierdut viața.