Italia: Tânăr român de 27 de ani s-a înecat în timp ce era la pescuit. Barca în care se afla împreună cu un prieten s-a răsturnat

Un bărbat român în vârstă de 27 de ani, a murit în noaptea de luni spre marți, 9 octombrie după ce barca de cauciuc pe care se afla împreună cu un prieten, român și el, s-a răsturnat. Cei doi erau la pescuit pe canalul Fratta, în Merlara (Padova), informează Corriere.

Celălalt tânăr, conațional al victimei, a reușit să ajungă la țărm prin înot, salvându-se. Acesta, însă, a dat alarma câteva ore mai târziu, probabil din cauza șocului, chemând carabinierii abia spre dimineață.

Pompierii, care au intervenit și cu echipa de scafandri, l-au găsit mai întâi pe bărbatul care a supraviețuit și care se afla la un kilometru de la locul accidentului, apoi, continuând căutările în aval pe râu, au descoperit și cadavrul tânărului de 27 de ani.

- Continuarea articolului după publicitate -

Barca celor doi bărbați, probabil datorită greutății materialului cu care cei doi pescuiau, s-a răsturnat la un mic salt de-a lungul râului.

Italia (Padova): Tânăr român de 27 de ani s-a înecat în timp ce era la pescuit. Barca în care se afla împreună cu un prieten s-a răsturnat
Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA