Italia: Tânăr român de 27 de ani s-a înecat în timp ce era la pescuit. Barca în care se afla împreună cu un prieten s-a răsturnat

Un bărbat român în vârstă de 27 de ani, a murit în noaptea de luni spre marți, 9 octombrie după ce barca de cauciuc pe care se afla împreună cu un prieten, român și el, s-a răsturnat. Cei doi erau la pescuit pe canalul Fratta, în Merlara (Padova), informează Corriere.

Celălalt tânăr, conațional al victimei, a reușit să ajungă la țărm prin înot, salvându-se. Acesta, însă, a dat alarma câteva ore mai târziu, probabil din cauza șocului, chemând carabinierii abia spre dimineață.

Pompierii, care au intervenit și cu echipa de scafandri, l-au găsit mai întâi pe bărbatul care a supraviețuit și care se afla la un kilometru de la locul accidentului, apoi, continuând căutările în aval pe râu, au descoperit și cadavrul tânărului de 27 de ani.

Barca celor doi bărbați, probabil datorită greutății materialului cu care cei doi pescuiau, s-a răsturnat la un mic salt de-a lungul râului.

Italia (Padova): Tânăr român de 27 de ani s-a înecat în timp ce era la pescuit. Barca în care se afla împreună cu un prieten s-a răsturnat
Distribuie acest articol