Grav accident în talia: Tânăr român moare după ce s-a răsturnat cu mașina în canalul de pe marginea drumului

Tragic accident rutier petrecut în noaptea de 22 spre 23 iunie, 2018, în Italia, între localitățile Borgoricco și Santa Maria di Sala din provincia Padova. Accident în urma căruia un tânăr român în vârstă de 29 de ani și-a pierdut viața iar un italian de 60 de ani a rămas grav rănit, informează Corriere del Veneto.

Ion Ungureanu era rezident la Villa del Conte iar noaptea trecută, în jurul orei 3:00, când se afla la volanul mașinii sale, un Bmw serie 3, s-a ciocnit lateral cu un Volkswagen Passat condus de un cetățean italian din Borgoricco. Ambele mașini s-au răsturnat în canalul colector de pe marginea șoselei.

Ion Ungureanu, român în vârstă de 29 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier din provincia Padova, Italia.

Pompierii din Padova, cu sprijinul voluntarilor din Santa Giustina, au folosit trei autovehicule și 12 operatori pentru a recupera corpurile celor doi șoferi și autoturismele căzute în canal. Nimic de făcut pentru românul Ion Ungureanu care a murit în ciuda încercărilor de resuscitare efectuate de personalul medical de la 118. Celălalt șofer a fost transferat de urgență la spital.

Ion Ungureanu, român în vârstă de 29 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier din provincia Padova, Italia.

Operațiunile de salvare ale pompierilor s-au încheiat astăzi, la ora 6:00 dimineața, cu recuperarea vehiculelor deteriorate.