Italia: Tânăr român de 33 de ani și-a pierdut viața la locul de muncă, sub roțile unui camion

O nouă tragedie românească în Italia, la Giugliano, în provincia Napoli, unde un tânăr bărbat român în vârstă de 33 de ani, Adrian Cătălin, a murit la locul de muncă strivit de un camion care efectua o manevră. Primarul orașului Giugliano a declarat doliu în întreaga localitate, pentru a comemora dispariția tragică a muncitorului român, informează Napoli Today.

Incidentul a avut loc ieri, 3 mai, în jurul orei 12:30, în zona Asi, în apropiere de zona industrială dintre Giugliano și Qualiano, pe via San Francesco a Patria.

- Continuarea după publicitate -

Adrian Cătălin a fost zdrobit de un camion în timp ce efectua o manevră, în incinta unei companii specializate în eliminarea deșeurilor alimentare și unde conaționalul nostru lucra cu un contract de muncă regular. Conform unei prime reconstituiri lucrătorul român ar fi fost zdrobit de un autovehicul în manevră și ar fi decedat pe loc. Transportul spre spitalul din San Giuliano a fost inutil, pentru bărbatul de 33 de ani nu mai era nimic de făcut.

La fața locului s-au prezentat agenții comisariatului de poliție din Giugliano care au început să facă primele constatări pentru a determina dacă incidentul a fost cauzat de o eroare umană sau de o funcționare defectuoasă a mașinilor pe care lucra muncitorul român și care au fost implicate în accident.

Antonio Poziello, primarul orașului Giugliano scria ieri pe pagina sa Facebook:

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Într-o fabrică din zona industrială a orașului nostru a avut loc un accident tragic, care a costat viața unui lucrător de origine română. Este ceva teribil, care ne afectează profund pe fiecare dintre noi în parte. Întregul oraș, primarul, consiliul local, ne alăturăm durerii familiei și colegilor muncitorului decedat. Administrația municipală va proclama doliu în întreaga localitate.”