Tragedie în Italia pentru un tânăr român, moare la doar 23 de ani într-un accident cu motocicleta

Moarte năprasnică pentru un tânăr român în vârstă de 23 de ani, George Ciuciur, din provincia Verona (Veneto), care a fost ieri victima unui accident mortal în timp ce se deplasa cu motocicleta proprie.

Accidentul a avut loc la Bussolengo, ieri dimineață, miercuri 18 aprilie, din motive încă examinate de carabinieri. Alarma a fost dată la ora 12:30, în via Molinara, pe strada care duce de la Crocioni în centrul orașului. La fața locului s-au prezentat imediat echipajele medicale de la 118 dar pentru tânărul român de 23 de ani nu a mai fost nimic de făcut, el a murit pe loc.

Accidentul în care și-a pierdut viața George Ciuciur, 23 de ani. Foto: Corriere del Veneto

Băiatul, George Ciuciur de 23 de ani, originar din județul Iași, dar care locuia la Nogarole Rocca, conform primelor reconstituiri călătorea către centrul localității Bussolengo când s-a ciocnit violent cu mașina care îl preceda și care se îndrepta spre dreapta direcției de mers. După impactul cu mașina, George a fost aruncat de pe motocicletă și a căzut pe asfalt, lovindu-se violent la cap. În același timp, motocicleta s-a izbit în altă mașină care venea din direcția opusă. Ambii șoferi ai celor două mașini au rămas nevătămați.

Se presupune că George mergea în vizită la părinții săi care locuiesc în Bussolengo, scrie Corriere del Veneto.

George Ciuciur, 23 de ani, și-a pierdut viața într-un tragic accident pe o stradă din nordul Italiei. Sursa foto: profilul Facebook