Tragedie în Italia pentru un tânăr român, moare la doar 23 de ani într-un accident cu motocicleta

Moarte năprasnică pentru un tânăr român în vârstă de 23 de ani, George Ciuciur, din provincia Verona (Veneto), care a fost ieri victima unui accident mortal în timp ce se deplasa cu motocicleta proprie.

Accidentul a avut loc la Bussolengo, ieri dimineață, miercuri 18 aprilie, din motive încă examinate de carabinieri. Alarma a fost dată la ora 12:30, în via Molinara, pe strada care duce de la Crocioni în centrul orașului. La fața locului s-au prezentat imediat echipajele medicale de la 118 dar pentru tânărul român de 23 de ani nu a mai fost nimic de făcut, el a murit pe loc.

Accidentul în care și-a pierdut viața George Ciuciur, 23 de ani. Foto: Corriere del Veneto

Băiatul, George Ciuciur de 23 de ani, originar din județul Iași, dar care locuia la Nogarole Rocca, conform primelor reconstituiri călătorea către centrul localității Bussolengo când s-a ciocnit violent cu mașina care îl preceda și care se îndrepta spre dreapta direcției de mers. După impactul cu mașina, George a fost aruncat de pe motocicletă și a căzut pe asfalt, lovindu-se violent la cap. În același timp, motocicleta s-a izbit în altă mașină care venea din direcția opusă. Ambii șoferi ai celor două mașini au rămas nevătămați.

- Continuarea articolului după publicitate -

Se presupune că George mergea în vizită la părinții săi care locuiesc în Bussolengo, scrie Corriere del Veneto.

George Ciuciur, 23 de ani, și-a pierdut viața într-un tragic accident pe o stradă din nordul Italiei. Sursa foto: profilul Facebook
Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA