Italia: tânăr român provoacă alarmă cu bombă lăsând o cutie de dulciuri goală în tren

Un tânăr român a fost denunțat de către agenții de la Poliția Feroviară din provincia Torino pentru întreruperea serviciului public după ce a provocat, fără voia sa, o alarmă cu bombă într-un tren regional care a avut astfel o întârziere de peste o oră.

Potrivit Sky TG24, tânărul nostru conațional circula în data de  cu trenul regional pe ruta Pinerolo-Torino și în drumul său a mâncat niște dulciuri care se aflau într-o cutie metalică. După ce a terminat toate dulciurile, a lăsat cutia pe un scaun din primul vagon al trenului și a coborât la destinație, fără să-și poată imagina însă ce panică avea să creeze în rândul pasagerilor și al agenților de poliție.

După ce un alt călător a semnalat agenților de la Poliția Feroviară că o cutie metalică se află abandonată în tren, s-a declanșat alarma cu bombă și toți pasagerii au fost coborâți din tren pentru a fi puși în siguranță și pentru a se putea controla cutia. Abia după o oră de la declanșarea alarmei, când autoritățile s-au convins că nu era nicio bombă, ceilalți pasageri au reușit să reia călătoria cu trenul.

- Continuarea articolului după publicitate -

Polițiștii l-au găsit apoi pe pasagerul care a lăsat cutia goală în tren prin intermediul înregistrărilor de pe camerele video de supraveghere și l-au identificat ca fiind un cetățean român în vârstă de 26 de ani care este rezident în Torino.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Ai nevoie să trimiți bani acasă?

Transfer GO