Italia: tânăr român provoacă alarmă cu bombă lăsând o cutie de dulciuri goală în tren

Un tânăr român a fost denunțat de către agenții de la Poliția Feroviară din provincia Torino pentru întreruperea serviciului public după ce a provocat, fără voia sa, o alarmă cu bombă într-un tren regional care a avut astfel o întârziere de peste o oră.

Potrivit Sky TG24, tânărul nostru conațional circula în data de  cu trenul regional pe ruta Pinerolo-Torino și în drumul său a mâncat niște dulciuri care se aflau într-o cutie metalică. După ce a terminat toate dulciurile, a lăsat cutia pe un scaun din primul vagon al trenului și a coborât la destinație, fără să-și poată imagina însă ce panică avea să creeze în rândul pasagerilor și al agenților de poliție.

După ce un alt călător a semnalat agenților de la Poliția Feroviară că o cutie metalică se află abandonată în tren, s-a declanșat alarma cu bombă și toți pasagerii au fost coborâți din tren pentru a fi puși în siguranță și pentru a se putea controla cutia. Abia după o oră de la declanșarea alarmei, când autoritățile s-au convins că nu era nicio bombă, ceilalți pasageri au reușit să reia călătoria cu trenul.

Polițiștii l-au găsit apoi pe pasagerul care a lăsat cutia goală în tren prin intermediul înregistrărilor de pe camerele video de supraveghere și l-au identificat ca fiind un cetățean român în vârstă de 26 de ani care este rezident în Torino.