Italia: Tânăr voluntar român de la Crucea Verde găsit mort pe un câmp. Carabinierii spun că a fost ucis

Un tânăr român rezident în localitatea Porto Sant’Elpidio din provincia italiană Fermo a fost găsit fără viață în cursul dimineții de luni, 17 februarie 2020, pe un câmp din orașul menționat mai sus. Descoperirea a fost făcută de un trecător care a văzut o pată de sânge pe asfalt, la mică distanță de locul unde a fost găsit și trupul fără viață al românului.

Mihăiță Radu, în vârstă de numai 32 de ani și originar din Constanța, lucra în Italia de câțiva ani și era totodată voluntar la asociația „Croce Verde”. Corpul conaționalului nostru a fost găsit fără viață în această dimineață de un trecător pe un câmp, lângă via Pescolla din Porto Sant’Elpidio, la câțiva metri distanță de asfalt și se pare că avea mai multe răni pe spate provocate cu un cuțit.

Mihăiță Radu, 32 de ani. Foto: Facebook

Trecătorul a sunat imediat la 118 pentru a chema o ambulanță la fața locului, dar personalul medical nu a putut face altceva decât să constate decesul, scrie presa locală. La locul tragediei au sosit în scurt timp și forțele de ordine, iar din primele investigații făcute de carabinieri rezultă că tânărul român a fost ucis prin înjunghiere. Este posibil de asemenea ca Mihăiță să fi fost omorât în alt loc și corpul său să fi fost abandonat apoi pe câmpul de lâng via Pescolla, mai precizează carabinierii.

Anchetatorii fac acum căutări intense în zonă pentru a găsi indicii despre cine ar fi putut comite această crimă și au organizat totodată controale stradale între localitățile Porto Sant’Elpidio și Pedaso, iar pe strada statală Adriatica au fost plasate zeci de mașini ale carabinierilor pentru a găsi făptașul.

Între timp, familia lui Mihăiță rămâne sfâșiată de durere la aflarea veștii, așa cum reiese de pe paginile rețelelor de socializare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Drum lin, copilul meu! Dumnezeu să te aibă în pază, acum ești îngerul păzitor, sper că acolo sus vei fi alături de cei dragi mie, mamă, tată, unchi! Dumnezeu să te ierte! Odihnă veșnică!”, transmite cu durere mama lui Mihăiță Radu.