Italia: Tânără de 14 ani moartă în accident de mașină. La volan mătușa sa de 22 de ani

O adolescentă de origine română în vârstă de 14 ani, și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină, sămbătă, 18 august, la Torre di Mosto, provincia Venezia, în Veneto. Tânăra fată se afla la bordul unei mașini conduse de mătușa ei în vârstă de 22 de ani, rănită și ea în accident dar fără a-i fi pusă viața în pericol.

Sînziana Remina Tudoran, adolescenta care a decedat în urma accidentului, era așezată în scaunul din dreapta șoferului. La volanul mașinii se afla mătușa sa care a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în afara carosabilului. Sînziana a rămas zdrobită sub greutatea automobilului, iar medicii de pe ambulanța sosită la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Mătușa ei a fost transportată de urgență la spital dar viața nu îi este în pericol.

Dinamica exactă a accidentului și ceea ce a provocat derapajul mașinii nu sunt până în acest moment confirmate de carabinieri. Conform cotidianului Il Gazzettino, anchetatorii ar suspecta că tânăra de 22 de ani aflată la volan în momentul accidentului și-ar fi distrat atenția cu telefonul.

Sînziana Remina Tudoran, 14 ani, decedată în urma unui tragic accident la Torre di Mosto, Veneția.