Italia: Tânără îngrijitoare română accidentată mortal, Ionela avea doar 29 de ani

Tragicul accident a avut loc luni, 11 noiembrie 2019, în jurul orei 18:00, pe strada Trignina din provincia Chieti unde o tânără română de numai 29 de ani a fost accidentată mortal de un autoturism Fiat 600 condus de un bărbat rezident în zonă. Conaționala noastră tocmai coborâse dintr-o mașină la volanul căreia se afla un bărbat italian.

Locul unde tânăra română și-a pierdut viața. Foto: Vasto Web

Potrivit surselor locale, femeia română se numea Victoria Ionela Plaiu, era originară din Gura Humorului, dar lucra ca îngrijitoare în localitatea Roccavivara din provincia Campobasso. Conaționala noastră circula pe Strada Statală 650 Trignina spre Isernia într-o mașină la volanul căreia se afla de un bărbat italian de 67 de ani, F.S., care o conducea spre locul de muncă. Inițial presa locală scria că Ionela se afla în mașină cu iubitul ei, dar această informație s-a dovedit a fi incorectă ulterior. Din motive necunoscute până la această oră, femeia a coborât din mașina care staționa pe partea dreaptă în localitatea Fresagrandinaria, la kilometrul 68 și la scurt timp după aceea a fost lovită de autoturismul Fiat 600.

Mașina care a lovit-o pe conaționala noastră. Foto: Vasto Web

Bărbatul de la volanul mașinii Fiat 600, un bărbat italian de 36 de ani cu inițialele V.A., s-a oprit imediat pentru a oferi ajutor victimei, dar Ionela a murit pe loc în urma impactului cu automobilul. Șoferul este acuzat de omor din culpă, mai precizează sursele locale. Carabinierii încearcă de asemenea să afle cu precizie motivul pentru care tânăra română a coborât din mașină în acel loc.

@rotalianul