Italia: tânără italiancă de 20 de ani obligată la prostituție de concubinul român. Autoritățile cer repatrierea bărbatului

Un bărbat român a fost arestat în localitatea Gallinaro, din provincia Frosinone, în urma unei intervenții a carabinierilor, alertați de vecinii bărbatului care erau preocupați de țipetele unei femei care proveneau din apartamentul său.

Din primele relatări reiese că în apartamentul de unde proveneau țipetele locuiau în concubinaj un bărbat român de 35 de ani și o tânără italiancă de 20 de ani, care s-au mutat de numai o săptămână în acea locuință, venind din localitatea vecină Picinisco.

Când au ajuns carabinierii la fața locului, tânăra le-a spus acestora că a fost agresată și amenințată de concubinul său, bărbatul fiind cunoscut autorităților cu antecedente penale pentru furt. Potrivit celor declarate de fată, bărbatul român era foarte gelos și nu-i permitea acesteia să iasă din casă cu prietenii.

Adevărul complet, însă, a ieșit la iveală abia când tânăra italiancă a fost condusă de carabinieri la sediu pentru ulterioare verificări, relatează Radio Cassino Stereo; atunci aceasta a găsit curajul de-a dezvălui faptul că bărbatul român o obliga să se prostitueze în acel apartament.

Bărbatul a fost denunțat pentru favorizarea prostituției, leziuni personale și amenințări agravate și este acum în așteptarea soluționării judecătorești a cererii de repatriere cu interdicție de a mai călca în localitatea Gallinaro timp de 3 ani, cererea fiind depusă de autoritățile locale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tânăra femeie italiancă a fost încredințată unei structuri protejate care aparține Caritasului.