Italia: tânără română bătută de doi conaționali cărora le-a împrumutat bani

O femeie română în vârstă de 29 de ani care este rezidentă în Agrigento a ajuns la secția urgențe a spitalului San Giovanni di Dio din localitate după ce a fost bătută de doi conaționali cărora le împrumutase câteva sute de euro.

Agresiunea a avut loc în Piazzale Rosselli, relatează Agrigento Notizie, unde victima se pare că le-a cerut celor doi agresori să-i dea înapoi o datorie de câteva sute de euro, bani împrumutați de aceștia de la ea cu ceva timp în urmă. În loc să-și plătească datoria însă, cei doi români, un bărbat de 28 de ani și o femeie de 22 de ani, au început să o lovească pe conaționala lor.

Tânăra de 29 de ani a ajuns astfel la spital unde medicii au evaluat că va avea nevoie de șapte zile pentru ca rănile suferite să se vindece. Totodată, victima s-a adresat polițiștilor pentru a-i denunța pe agresori și în urma investigațiilor efectuate de aceștia, anchetatorii au reușit să-i identifice pe cei doi români prin intermediul înregistrărilor de pe camerele de supraveghere video instalate în zona unde a avut loc agresiunea. Agresorii au fost denunțați în stare de libertate pentru vătămare corporală.