Italia: tânără română de 19 ani în căruț cu rotile jefuită în plină zi de alte două persoane cu handicap

O tânără română de 19 ani, în căruț cu rotile din cauza unui handicap și fără un acoperiș deasupra capului, a fost jefuită în plină zi, în zona gării centrale din Milano, de către un bărbat și o femeie fără adăpost.

S-a întâmplat în după-amiaza zilei de joi, 27 iunie 2019, relatează notizie.it, în jurul orei 17:00, în apropierea gării centrale din Milano, unde atât victima de origine română, cât și cei doi agresori, își petrec zilele fiindcă nu au o locuință. Tânăra noastră conațională a fost găsită de către agenții de poliție în jurul acelei ore căzută la pământ și plângând, între Galleria delle Carozz și Piazza Luigi di Savoia, iar după ce au vorbit cu ea, au descoperit că a fost agresată și jefuită de un bărbat și o femeie fără adăpost, ambii cu handicap și ei dar pe care ea îi cunoaște foarte bine fiindcă trăiesc pe străzile din aceeași zonă și ei.

Potrivit sursei citate, bărbatul și femeia în cauză, el fără o mână și ea fără un picior, s-au apropiat de tânăra română și au aruncat-o la pământ cu tot căruțul cu rotile, apoi i-au furat suma de circa 300 de euro pe care conaționala noastră o avea asupra sa.

Din fericire, tânăra nu a fost rănită, dar căruțul în care este constrânsă să-și petreacă viața din cauza dizabiltăților sale nu mai poate fi folosit, fiindcă o roată a fost ruptă. Polițiștii au dat startul așadar unei anchete pentru a-i identifica pe cei doi jefuitori.