Italia: Tânără română de 24 de ani salvată din apele mării de doi pescari. Fata voia să se sinucidă

O întâmplare care s-ar fi putut sfârși într-un mod cât se poate de dramatic a avut loc în zorii zilei de miercuri, 14 noiembrie la Civitanova, în provincia Macerata (Marche), unde o tânără în vârstă de 24 de ani, de origine română, a tentat să se sinucidă intrând în apele reci ale Mării Adriatice. Fata a fost salvată de doi bărbați nord-africani care se ocupau cu pescuitul în zonă, relatează Corierre Adriatico.

Hotărâtă să își pună capăt vieții, tânăra română a intrat în apele reci din zona portului din Civitanova, în jurul orei 5:00 dimineața, în zona din fața șantierelor navale. Planurile sale nu au fost duse la bun sfârșit, în apropiere se aflau doi bărbați originari din Africa de Nord care își desfășurau activitățile de pescuit. Tânăra a intrat în apă dar a fost văzută la timp de către cei doi care au sărit imediat în ajutorul ei. Pescarii au dus-o pe mal și au telefonat imediat la 118 solicitând intervenția personalului medical. O ambulanță și poliția au intervenit la fața locului.

Din primele declarații ale apropiaților, se pare că tânăra română își manifestase verbal, cu o zi înainte de a duce la îndeplinire gestul său necugetat, intenția de a se sinucide.

Despre depresie:

Depresia nu este o simplă „stare proastă”, peste care cineva poate trece cu un mic efort de voinţă, ci o boală cu care trebuie să lupte şi pe care trebuie să o trateze corect, la fel cum s-ar trata dacă ar avea cancer. Boala poate fi determinată de un dezechilibru chimic în creier, de aceea sunt necesare medicamente, antidepresive, şi participarea la mai multe şedinţe de psihoterapie. Mai multe despre cât de periculoasă este această boală puteți citi în articolul: Depresia ucide! Nu permite depresiei să îți decidă destinul

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul