Italia: Tânără română însărcinată a riscat să se înece pentru a-și salva câinele

O tânără română în vârstă de 22 de ani, din Bondeno (Ferrara), și-a riscat viața ei și pe a copilului pe care îl poartă în pântece, pentru a-și salva câinele de la înec. Fata s-a aruncat în apă dar s-a simțit rău și nu a mai putut face nimic pentru animalul său.

Conaționala noastră se plimba cu propriul cîine, un pitbull, când acesta a căzut în canalul Burana. Tânăra sa stăpână, care este însărcinată, nu a stat mult pe gânduri și s-a aruncat în apă după câine. Doar că a început brusc să se simtă rău, fiind astfel nevoită să renunțe la acțiunea de salvare a animalului și să ceară ajutor pentru viața sa.

Strigătele fetei au fost auzite de trecători, care au anunțat imediat pompierii și ambulanța. La scurt timp, pompierii au reușit să o salveze la bordul unei ambarcațiuni de cauciuc. Pentru câinele său, însă, nu a mai fost nimic de făcut.

Tânăra a fost transportată la spitalul Ferrara pentru investigații.

Pe Facebook, pe pagina publicației Estense.com, comentariile la articolul cu acest subiect sunt diverse. Un utilizator își exprimă admirația: „O femeie extraordinară, bărbatul de lângă tine este un norocos să te aibă și chiar mai mult, copilul pe care îl porți în pântece poate conta pe o mamă de nădejde. Respect!”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Un alt utilizator este de altă părere: „Nu mi se pare un gest de mare inteligență să pui în joc viața propriului copil pentru câinele tău iubit. Este un act iresponsabil și nimic altceva.”

Voi ce părere aveți despre gestul fetei românce și cum ați fi procedat în locul conaționalei noastre?

Distribuie acest articol