Italia: O tânără română la volan a omorât două femei pe trecerea de pietoni

O româncă în vârstă de 27 de ani, rezidentă la Banchette, lângă Torino, este acuzată de omor stradal dublu după ce a lovit cu mașina două femei pe o trecere de pietoni din Ivrea. Cele două victime, mătușă și nepoată, au murit la spital din cauza rănilor suferite în urma impactului, relatează Torino Today.

Accidentul a avut loc sâmbătă seară, pe strada Jervis din Ivrea. Tânăra româncă se afla la volanul unui autoturism Fiat Croma când le-a lovit pe Maria Nappo, 73 de ani și pe nepoata acesteia, Marina Guidetto, 39 de ani, care traversau regulamentar pe trecerea de pietoni.

Maria Nappo a murit în drum spre spitalul CTO din Torino unde a fost transportată cu un elicopter. Starea nepoatei sale a fost considerată disperată încă din primele momente ale spitalizării, ea a ajuns la spital în comă, iar medicii au încercat în zadar să o mențină în viață. A decedat în cursul zilei de duminică.

Strada unde s-a produs accidentul este considerată una deosebit de periculoasă, mașinile circulă în zona respectivă cu viteză mare în ciuda semnelor de circulație care atenționează asupra trecerilor pietonale.

Mașina româncei a fost sechestrată, precum și telefonul mobil al femeii. Au fost dispuse analize imediate pentru a se verifica dacă șoferița conducea sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol