Italia: tânără română lovită și insultată de proprietarul barului unde lucra

O tânără română de 28 de ani, rezidentă în localitatea italiană Rimini, a dat în judecată fostul angajator, acuzându-l că a lovit-o și a constrâns-o să lucreze în schimburi obositoare de 12 ore consecutive, încărcate cu insulte și amenințări.

Angajatorul, un bărbat italian de 70 de ani din Rimini, este titularul barului unde conaționala noastră era angajată și alături de o femeie de 50 de ani, care lucra și ea în același bar, trebuie să răspundă în fața acuzațiilor de maltratare și acte persecutorii asupra tinerei românce.

Printre episoadele denunțate de românca de 28 de ani, scrie ziarul local Alta Rimini, se numără și o scenă în care bărbatul italian ar fi lovit-o pe conaționala noastră cu genunchiul în burtă, în semn de dispreț.

În data de 24 mai 2018, la proces a fost audiat ca martor un tânăr de naționalitate română, client al barului și cunoscut al femeii românce, care a declarat că tânăra i-a povestit despre problemele de la locul de muncă dar, interogat de avocatul angajatorului, a admis că nu a văzut niciodată scene de maltratare asupra româncei.

Potrivit sursei citate, femeia română a declarat că relele tratamente aplicate din partea titularului și a femeii de 50 de ani, care lucra ca barman, au început după ce aceștia din urmă au acuzat-o pe tânără că nu lucrează bine și că nu le cere bani pentru consumație unor prieteni de-ai săi, și ei români.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI