Italia: Tânără română rănită cu un cuțit de iubitul italian în urma unei discuții aprinse

Un bărbat italian în vârstă de 30 de ani, rezident în localitatea Porto San Giorgio din provincia Fermo, a fost denunțat de iubita lui, o femeie română de aceeași vârstă ca și el, pentru vătămare corporală agravată și port abuziv de arme albe după ce a rănit-o cu un cuțit.

Potrivit ziarului Il Resto del Carlino, cei doi tineri au ieșit la o plimbare cu mașina în seara zilei de joi și, în jurul orei 23:00, s-au retras într-un loc izolat pentru câteva momente de intimitate. Între ei a avut loc însă o discuție aprinsă care, în scurt timp, s-a transformat în violență fizică din partea bărbatului.

La un moment dat, într-un exces de furie, iubitul femeii românce a scos un cuțit și a încercat să o rănească, dar aceasta a reușit să se apere. Femeia a suferit totuși o rană la brațul cu care s-a apărat, încercând să pareze lovitura iubitului.

Femeia a ajuns apoi la Urgențe unde medicii i-au prescris șapte zile de îngrijiri medicale pentru rana suferită, în timp ce bărbatul italian, în urma unei anchete efectuată de carabinieri, a fost denunțat pentru vătămare corporală agravată și port abuziv de arme albe.

Sunteți victima sau martorul unor scene de violență domestică?

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor:

  • Telefono Rosa – 06 3751 8282;
  • Dipartimento per le Pari Opportunità (Guvernul Italiei) – Telefon: 1522;
  • Carabinieri: telefon 112;
  • sau vă adresați la cea mai apropiată unitate de carabinieri/poliție din localitatea dumneavoastră.