Italia: Tentativă de viol împotriva unei românce însărcinată în 4 luni. Atacatorul este căutat de poliție

O tânără femeie română însărcinată în 4 luni a fost atacată în gara Cervinara din Avellino de un bărbat necunoscut care după ce a lovit-o a încercat să o violeze. Agresorul este acum căutat de poliție.

Tânăra se afla pe peronul gării în jurul orei 11:30 de vineri 7 iunie, când a fost abordată de un bărbat necunoscut care a început să-i facă avansuri sexuale. La refuzul româncei noastre, agresorul a început să o lovească încercând să o forțeze să meargă cu el. Țipetele disperate ale femeii au fost auzite și au atras atenția unui trecător care i-a sărit imediat în ajutor. Atacatorul a fugit făcându-se nevăzut, până în acest moment nu a fost prins și nu i se cunoaște identitatea.

Viitoarea mamă a fost transportată cu o ambulanță la spitalul Rummo din Benevento unde medicii i-au monitorizat starea de sănătate și au exclus eventualele complicații în legătură cu sarcina. Din fericire, tânăra prezintă doar răni ușoare care nu pun în pericol viața ei și a fătului.

Ea a făcut o plângere adresată carabinierilor din Cervinara care au dat curs unei anchete pentru a-l identifica pe agresor. În urma informațiilor date de femeia română, militarii caută martori care ar putea da detalii și analizează imaginile surprinse de camerele de luat vederi din gara respectivă. După primele cercetări, se pare că atacatorul este un bărbat rezident în zonă, de origine italiană.

Gara din Cervinara unde o femeie română a fost victima unei tentative de viol
@rotalianul