Italia: Tentativă de viol în plină zi, doi bărbați români riscă 20 de ani de închisoare

Jaf agravat și violență sexuală în grup, acestea sunt acuzațiile pentru care doi români, Ilie Benzar, de 34 și Cristi Florian Barbu, 33 de ani, au fost arestați de carabinierii comandamentului provincial al orașului Alessandria pentru că au încercat să violeze o tânără italiană.

Faptele s-au petrecut în ziua de 28 decembrie, scrie oggicronaca.it, la marginea orașului Tortona, în nordul Italiei. Victima, o tânără femeie italiană, a fost abordată de cei doi bărbați cu avansuri tot mai insistente în timp ce își aștepta mama și o prietenă. După ce i-au smuls telefonul din mână, au obligat-o să-i urmeze într-o zonă industrială abandonată din apropiere, unde au izbit-o la pământ și au încercat să o violeze.

Tentativă de viol în plină zi, doi bărbați români riscă 20 de ani de închisoare. Locul în care au încercat să violeze o femeie italiană

Femeia, cu puterea disperării, a reușit să se elibereze de violatori, fugind și cerând ajutor într-o gară din apropiere. A fost transportată la spital unde, consultată de o echipă de specialiști, a primit diagnosticul de „traumă psihică cauzată de o agresiune sexuală”.

În câteva ore, carabinierii i-au identificat și prins pe agresori: I. Benzar, în fața unui supermarket și C.F. Barbu, într-un apartament din Tortona. În urma percheziției, în locuința respectivă a fost găsit telefonul celular al tinerei italiene. Cartela SIM a victimei fusese deja înlocuită cu o altă cartelă.

Unul dintre români, C.F. Barbu, tocmai a fost eliberat din închisoare pentru un jaf comis tot la Tortona în martie 2017, dar mai suferise o condamnare și în 2013 pentru aceeași infracțiune. Acum, cei doi, în urma acuzațiilor aduse, riscă să rămână după gratii pentru o perioadă de 20 de ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul