Italia: Transportator român încărcat cu pachete pentru România amendat. Fără permis de conducere și fără autorizație

Un bărbat român în vârstă de 38 de ani, care făcea transport de marfă cu pachete pe care le primea de la românii din Italia pentru a le duce în România, a fost aspru sancționat de poliția italiană. Bărbatul nu deținea permis de conducere și nu avea autorizația necesară de a face acest tip de transport. A fost amendat, certificatul de înmatriculare reținut iar autovehiculul a fost pus sub sechestru pentru o perioadă de 6 luni.

Era încărcată cu pachete, gata de plecare din Mirandola, provincia Modena din Emilia-Romagna, camioneta Ford Transit cu care bărbatul român transporta pachete în România. Polițiștii italieni l-au oprit duminică dimineață, 16 decembrie, pe autostrada Nord, în fața supermarketului MD, când aștepta să finalizeze operațiunile înainte de a se îndrepta spre destinație.

În urma controlului, agenții au descoperit că bărbatul, rezident la Mirandola de ceva timp, nu avea permis de conducere, iar camioneta sa nu avea autorizațiile necesare pentru acest tip de transport, scrie sulpanaro.it.

Bărbatul român a fost sancționat cu amendă, retragerea certificatului de înmatriculare și sechestrul autovehiculului pe termen de 6 luni.