Italia: Trei români au încercat să răpească o conațională în plină zi, femeia a fost salvată de un italian

S-a întâmplat luni, 14 octombrie 2019, la Sassari, un oraș de pe insula italiană Sardinia, unde trei persoane de cetățenie română au încercat să răpească o tânără mamă de circa 20 de ani în plină zi. Tânăra româncă a fost salvată de intervenția unui curajos bărbat italian în vârstă de 45 de ani.

Totul a început în jurul orei 12:00 de ieri când o mașină Mercedes a parcat în fața fostului hotel Turritania din localitate, iar la volan, spun martorii, se afla un tânăr adolescent de 15 ani. În mașină cu el se mai afla și fratele său, un bărbat de 20 de ani, precum și mama lor, toți trei fiind de cetățenie română. Din acel moment, Piazza Sant’Antonio, unde se aflau cei trei români, s-a transformat practic într-o scenă de film, relatează ziarul local La Nuova Sardegna.

- Continuarea după publicitate -

„Aici este practic Vestul Sălbatic, ne-am obișnuit deja cu scandaluri violente la toate orele din zi și din noapte. Dar niciunul dintre noi nu se aștepta să asiste la o scenă ca aceasta, mai ales în plină zi, părea că suntem cu adevărat într-o scenă de film”, a declarat un localnic rezident la câțiva metri de unde a parcat mașina Mercedes cu cei trei români.

După ce au lăsat mașina în mijlocul străzii, cei doi frați români și mama lor au început să caute o anumită locuință din zonă unde locuiește o tânără mamă de origine română, alături de fiul de 2 ani și părinții ei, pe vicolo Agnesa, o străduță care iese în corso Vittorio Emanuele. Femeia este fosta concubină a celui mai mare dintre cei doi frați români sosiți cu mașina Mercedes, care este totodată și tatăl copilului.

Se pare că din acest motiv frații români și mama lor au încercat să o răpească pe tânăra mamă, pentru a o obliga apoi să semneze niște documente prin care încredința copilul tatălui. Au luat-o așadar pe femeie cu forța și au încercat să o urce în mașină, chiar dacă se aflau sub privirile pline de uimire ale localnicilor care urmăreau spectacolul fără să facă nimic. Toți, în afară de unul singur, un bărbat italian înalt și solid în vârstă de 45 de ani care a decis să intervină pentru a ajuta mama româncă.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cei doi români au început atunci să-l amenințe pe bărbatul italian ba cu un cuțit, ba cu o foarfecă, dar acesta nu s-a lăsat descurajat și i-a înfruntat oricum, salvând tânăra română din mâinile lor. Bărbatul a reușit să-l blocheze pe fratele cel mai mare până la sosirea carabinierilor care i-au pus sub arest pe cei doi frați și pe mama lor. Fratele cel mic reușise să fugă, de fapt, dar a fost prins de carabinieri la scurt timp.

„Lumea se uita cu gura căscată și cineva filma cu telefonul, dar numai acel bărbat înalt și mare a avut curajul să intervină și a salvat săraca fată”, povestește o femeie nigeriană care a asistat la acele scene.

Carabinierii încearcă acum să înțeleagă dacă intenția celor trei români era să plece cu copilul tinerei, dar cert este că în portbagajul mașinii Mercedes au găsit scutece și haine pentru copii, semn că asta ar fi urmărit de la bun început. Dar pentru a putea lua micuțul cu ei, aveau nevoie de semnătura mamei pentru a încredința copilul tatălui.

Te-ar mai putea interesa și: