Italia: Ucis prin strangulare și aruncat în apă. Noi detalii în cazul tânărului român găsit mort în râul Aniene

Se numea Istvan Otsov dar toți cei care-l cunoșteau îi spuneau ”Stefan”. Este vorba despre tânărul român de 22 de ani găsit mort în râul italian Aniene, afluent al râului Tibru care traversează Roma, în data de 26 aprilie 2018.

Trupul neînsuflețit al conaționalului nostru a fost găsit sub podul numit ”ponte delle Valli” și potrivit primelor investigații de la acea dată, tânărul ar fi căzut în râu după ce s-a apropiat prea mult de apă, cu intenția de a urina. La fața locului au fost chemați agenții de la Comisariatul Fidene-Serpentara, poliția științifică, pompierii dar și membrii familiei tânărului bărbat român care anunțaseră dispariția acestuia cu două săptămâni înainte de macabra descoperire.

Potrivit noilor informații relatate de ziarul Repubblica, însă, Stefan se pare că avea un cablu de curent în jurul gâtului și două răni adânci la cap, indicii care, conform procurorului Sergio Colaiocco, sunt de ajuns pentru a deschide o anchetă pentru crimă.

Așadar, conaționalul nostru de numai 22 de ani se pare că a fost victima unei agresiuni brutale care s-a terminat prin strangularea tânărului cu un cablu, ca mai apoi corpul său fără viață să fie aruncat în apele râului Aniene.

Ancheta continuă și este condusă de șeful echipei mobile de la Poliția Statală din Roma, Luigi Silipo, mai scrie sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI