Italia: umbla prin oraș cântând, dansând și arătând părțile intime trecătorilor. Tânără română internată la secția de psihiatrie

O tânără română de 26 de ani, rezidentă în Emilia-Romagna, a fost internată în dimineața zilei de marți, 18 septembrie 2018, în secția de psihiatrie a spitalului din localitatea Civitanova, provincia Macerata, după ce a umblat toată noaptea prin oraș arătând părțile intime trecătorilor și apoi, condusă la spital de către polițiști, a devenit agresivă.

Femeia era îmbrăcată într-o rochie și se plimba în seara zilei de luni, cântând și dansând, prin centrul localității Civitanova. Inițial, se pare că a fost văzută aproape goală în Piazza XX Settembre, în apropierea unei biserici, apoi într-un parc, unde încerca să intre într-o fântână arteziană pentru a face baie.

În timpul acestei lungi plimbări, plină de cântece și dansuri, tânăra română își ridica rochia în sus, pe sub care se pare că nu avea lenjerie intimă, arătându-și astfel părțile intime trecătorilor, iar unul dintre „spectatori” a decis să cheme poliția. Între timp, femeia s-a îndreptat spre malul mării unde a fost oprită apoi de polițiști în preajma stabilimentului balnear G7 și transportată cu ambulanța la spital, deoarece se afla într-o stare de confuzie ridicată, relatează ziarul Il Resto Di Carlino. Agenții de poliție au identificat-o, între timp, ca fiind o femeie română de 26 de ani, care lucrează ca dansatoare într-un club de noapte din zonă.

Consultată și tratată de medici, tânăra română părea să-și fi revenit, așadar a fost lăsată să plece din spital după câteva ore, dar în cursul dimineții localnicii au chemat iar poliția, semnalând faptul că tânăra făcea striptease din nou prin oraș.

Condusă din nou la spital, femeia a început să devină agresivă fiindcă nu voia să mai fie controlată de medici dar personalul medical de la secția Urgențe a reușit să o conducă în secție ca, mai apoi, după câteva ore, să o interneze pentru recuperare la secția de psihiatrie a spitalului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI