Italia: Un bărbat a smuls cu dinții urechea unui trecător de pe stradă pentru că s-a uitat la soția lui

O privire prea îndrăzneață către o femeie a declanșat o agresiune violentă în Sondrio, provincia omonimă din Lombardia, Italia, relatează ziarul Il Mattino.

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost arestat de poliție după ce a smuls cu dinții urechea unui trecător în plină stradă.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de astăzi, 11 iunie 2023, când polițiștii au fost chemați să intervină într-o dispută între doi bărbați.

Conform primei reconstituiri a evenimentelor, agresorul a intervenit după ce soția sa s-a simțit deranjată de privirea insistentă a unui trecător de pe stradă.

În timpul discuției dintre cei doi, bărbatul de 31 de ani l-a atacat brusc pe celălalt individ, mușcându-i partea superioară a urechii drepte.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Victima a fost transportată imediat la spitalul din Sondrio, unde a fost supusă unui examen ORL specialist.

Medicii i-au acordat victimei peste 40 de zile de îngrijiri medicale pentru „amputarea părții superioare a urechii drepte cu leziuni permanente”.

Agresorul, originar din Nigeria, are antecedente penale semnificative, incluzând violență în familie și amenințări la adresa unui funcționar public.

Dată fiind gravitatea extremă a incidentului și motivul insignifiant care a declanșat agresiunea, bărbatul a fost arestat pentru vătămare corporală intenționată.