Italia: Un român a intrat și a mâncat gratis în restaurantul unui hotel. Scos cu forța afară de carabinieri

Un incident neașteptat a perturbat liniștea serii la un hotel din Montegrotto Terme, regiunea Veneto, când un bărbat român în vârstă de 53 de ani, vizibil afectat de consumul excesiv de alcool a pătruns în incintă, profitând de bufetul în stil suedez organizat în restaurantul hotelului respectiv.

Conaționalul nostru a început să se servească fără nicio reținere din mâncărurile pregătite pentru oaspeții hotelului situat pe strada Neroniane.

Personalul a observat însă prezența intrusului și nu a întârziat să alerteze autoritățile.

Carabinierii din Abano Terme au răspuns prompt apelului, însă misiunea lor de a restabili ordinea s-a dovedit a fi mai complicată decât anticipaseră.

Românul nu s-a lăsat îndepărtat fără a opune rezistență. Situația a escaladat rapid, bărbatul recurgând la violență și atacând forțele de ordine cu lovituri de picioare și pumni.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În ciuda comportamentului său agresiv, carabinierii au reușit să-l imobilizeze și să-l aresteze, punând capăt astfel tumultului creat.

El a fost reținut pentru infracțiunea de rezistență împotriva unui ofițer public.

Din declarațiile angajaților hotelului, se pare că nu era prima oară când acesta pătrundea ilegal în incinta hotelului, ceea ce ridică serioase semne de întrebare privind securitatea și măsurile de prevenire a unor astfel de incidente.