Italia: Vacanță transformată în tragedie, tânăr român se îneacă sub ochii iubitei sale

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, de origine română, rezident în Negrar (Verona), a murit în după-amiaza zilei de 24 iulie, înecat în timp ce făcea o baie în mare, nu departe de țărm.

Tragedia a avut loc la Jesolo, la 150 de metri de țărm, relatează Il Gazzettino. Daniel Petriș, tânărul nostru conațional, petrecea o zi de vacanță cu iubita sa. Au închiriat o hidrobicicletă și s-au aventurat în largul mării, deși niciunul dintre cei doi nu știa să înoate. Cu toate acestea, odată ajunși în larg, Daniel a sărit în apă să facă o baie, ținându-se agățat de hidrobicicletă. La un moment dat, băiatul a început să dea semne că se simte rău, s-a desprins de ambarcațiune și nu mai dădea semne de viață. Iubita sa nu știa să înoate și nu a avut nicio șansă de a-l salva, Daniel s-a înecat în urma unei congestii, sub ochii și în țipetele disperate ale partenerei sale.

Salvamarul, alertat de țipetele fetei, s-a aruncat în mare imediat și a ajuns înot la cei doi, l-a dus pe Daniel pe țărm unde i-a practicat masajul cardiac pentru o lungă perioadă de timp, dar nu mai era nimic de făcut pentru tânărul român.

Bărbatul care le-a închiriat hidrobicicleta celor doi tineri, s-a simțit rău și el, fiind transportat de urgență la spital aparent pentru un atac de cord.

Distribuie acest articol