Italia: Vacanță transformată în tragedie, tânăr român se îneacă sub ochii iubitei sale

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, de origine română, rezident în Negrar (Verona), a murit în după-amiaza zilei de 24 iulie, înecat în timp ce făcea o baie în mare, nu departe de țărm.

Tragedia a avut loc la Jesolo, la 150 de metri de țărm, relatează Il Gazzettino. Daniel Petriș, tânărul nostru conațional, petrecea o zi de vacanță cu iubita sa. Au închiriat o hidrobicicletă și s-au aventurat în largul mării, deși niciunul dintre cei doi nu știa să înoate. Cu toate acestea, odată ajunși în larg, Daniel a sărit în apă să facă o baie, ținându-se agățat de hidrobicicletă. La un moment dat, băiatul a început să dea semne că se simte rău, s-a desprins de ambarcațiune și nu mai dădea semne de viață. Iubita sa nu știa să înoate și nu a avut nicio șansă de a-l salva, Daniel s-a înecat în urma unei congestii, sub ochii și în țipetele disperate ale partenerei sale.

- Continuarea articolului după publicitate -

Salvamarul, alertat de țipetele fetei, s-a aruncat în mare imediat și a ajuns înot la cei doi, l-a dus pe Daniel pe țărm unde i-a practicat masajul cardiac pentru o lungă perioadă de timp, dar nu mai era nimic de făcut pentru tânărul român.

Bărbatul care le-a închiriat hidrobicicleta celor doi tineri, s-a simțit rău și el, fiind transportat de urgență la spital aparent pentru un atac de cord.

Susține publicația noastră!
CrystalDENT Milano CrystalDENT Milano

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate