Italia: Vasile, un tânăr de 18 ani dispărut de două zile, a fost găsit mort pe marginea drumului

Un tânăr român în vârstă de 18 ani dispărut sâmbătă seara în provincia Cremona din Lombardia, a fost găsit fără viață în această după-amiază de luni, 2 septembrie. Trupul neînsuflețit al lui Vasile Cioroabă, rezident la Palazzo Pignano, a fost descoperit pe o stradă puțin circulată, care duce spre Scannabue. Prima ipoteză emisă de autorități este că băiatul ar fi fost lovit de o mașină.

Vasile dispăruse de sâmbătă seara, în timp ce se întorcea pe jos de la discoteca „Magika” unde se dusese cu prietenii. Una dintre fetele cu care Vasile era la discotecă povestește că acesta la un moment dat i-ar fi spus: „Nu mă simt bine, sunt trist. Mă duc acasă.” Acasă însă nu a ajuns niciodată.

Părinții, după ce l-au așteptat și căutat în zadar, au mers luni dimineață la poliție unde au depus o plângere, iar căutările au fost preluate de autorități. Trupul băiatului a fost găsit la scurt timp după aceea. La fața locului s-au prezentat patrule de carabinieri, poliția rutieră, ambulanța și procurorul de serviciu. În scurt timp șoseaua s-a umplut de tineri care, odată ce au auzit vestea despre moartea neașteptată a tânărului lor prieten s-au repezit la fața locului, uimiți și disperați de tragedia care a avut loc.

Cu numai câteva ore mai devreme, mama lui Vasile scria îndurerată pe pagina de Facebook: „Cine l-a văzut pe fiul meu, s-a dus sâmbătă seara la discoteca „Magika” și nu s-a mai întors (…) Noi te așteptăm, te iubim tare mult întoarce-te acasă și sora ta plânge și te-a căutat întreaga noapte. Dă-mi un semn, mamă, că sunt distrusă, te iubesc.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din surse neoficiale, se pare că un bărbat în vârstă de 25 de ani s-ar fi prezentat la carabinieri declarând că sâmbătă seara a lovit ceva pe marginea drumului, dar nu s-a oprit pentru a verifica despre ce e vorba. Locul în care acest tânăr susține că a lovit cu mașina ceva sau pe cineva, este chiar în punctul în care a fost găsit trupul lui Vasile Cioroabă. Totuși, presa italiană precizează că aceste informații sunt din surse neacreditate, iar investigațiile sunt încă în curs de desfășurare pentru a se stabili dinamica exactă a celor întâmplate.

Vasile Cioroabă, 18 ani, găsit decedat pe marginea șoselei. Foto: Crema Oggi
Vasile Cioroabă, 18 ani, găsit decedat pe marginea șoselei. Foto: Crema Oggi
Vasile Cioroabă, 18 ani, găsit decedat pe marginea șoselei. Foto: Crema Oggi