Italia: Vasilica Minodora, cade din picioare în mijlocul străzii și moare la doar 31 de ani

Moare la vârsta de 31 de ani după ce a început să se simtă rău în timp ce mergea pe stradă, ieri, sâmbătă 3 martie. Pentru femeia română, rezidentă la Viareggio, provincia Lucca din Toscana, Italia, nu a mai fost nimic de făcut, relatează Lucca in Diretta.

A murit fără nici un avertisment la vârsta de 31 de ani. Vasilica Minodora Văduva a căzut din picioare după ce a simțit o durere de stomac puternică în timp ce mergea pe stradă. Pentru conaționala noastră nu a mai fost, din păcate, nimic de făcut. Ea a fost transportată cu o ambulanță la camera de urgență a spitalului din Versilia în stop cardiac.

Doctorii au încercat să-i salveze viața dar nu au mai reușit. Tânăra româncă s-a simțit rău în jurul orei 17:15 în timp ce se afla pe Via Mazzini din Viareggio. În fața bisericii San Paolino, o durere acută la nivelul stomacului o făcuse să se îndoaie la pământ. A cerut ajutor, iar persoanele din imediata apropiere au chemat ambulanța. Apoi, epilogul dramatic.

Medicul legist a cerut ca trupul neînsuflețit al româncei Vasilica Minodora Văduva să fie supus autopsiei pentru a constata cauzele morții.

@rotalianul