Italia (video): Tânăr român riscă până la 2 ani de închisoare după ce a maltratat până la moarte o pisică

Un bărbat român în vârstă de 24 de ani, din Siracusa (Sicilia) riscă o condamnare de până la 2 ani după ce a fost acuzat că a ucis în bătaie un pisoi. Tânărul a fost surprins miercuri, 21 noiembrie, în miezul nopții, lovind în mijlocul străzii cu cruzime un pisoi până când l-a omorât.

Imaginile, care au circulat pe internet pentru câteva zile, au îngrozit comunitatea din zonă care a cerut autorităților să îl identifice pe agresor. Bărbatul se vede clar cum în toiul nopții, când nu este nimeni în jur, îl lovește brutal cu picioarele pe Arturo, un pisoi de 7 luni, până când acesta își dă sufletul.

Carabinierii de la unitatea Ortigia, după cercetări foarte rapide și precise, în urma unui studiu atent al imaginilor video din zonă, au reușit să identifice autorul agresiunii în persoana bărbatului român. Audiat de autorități, el nu a furnizat nicio explicație plauzibilă în ceea ce privește gestul său, informează Siracusa News.

Atenționare! Videoclipul care conține imaginile agresiunii are un puternic impact emoțional. Poate fi vizionat aici.

În Italia, articolul 544 din Codul penal, „Uciderea animalelor”, pedepsește pe oricine care „cu cruzime și fără nicio necesitate cauzează moartea unui animal” și condamnă acest act cu o sentință de la 4 luni la 2 ani de închisoare. Bărbatul român a fost denunțat și pus sub cercetare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul