Italia, zguduită de o crimă oribilă: Un bărbat și-a împușcat nora și ginerele

Raffaele Caiazzo, un italian în vârstă de 44 de ani, originar din Caserta, este considerat autorul dublei omucideri care a avut loc în dimineața zilei de joi, 8 iunie, în Sant’Antimo, lângă Napoli. Bărbatul și-a împușcat cu mai multe focuri de armă ginerele și nora.

Cei doi tineri au fost împușcați și găsiți morți în două locuri diferite ale orașului, relatează La Stampa.

Inițial, socrul lor, considerat principalul suspect, era de negăsit, iar procuratura din Napoli Nord a autorizat difuzarea publică a fotografiei sale.

În jurul orei 12:30, el s-a prezentat însă la sediul Carabinierilor din Gricignano di Aversa și a recunoscut că i-a ucis pe ginere și pe noră.

Ginerele său, Luigi Cammisa, de 29 de ani, a fost găsit decedat în Piazzetta Sant’Antonio.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În același timp, carabinierii au intervenit într-un apartament de pe Via Caruso 17, unde au găsit cadavrul tinerei Maria Brigida Pesacane, în vârstă de 24 de ani, nora bărbatului italian.

1200-2023060810351 (7)
Ginerele (Luigi Cammisa), nora (Mariei Brigida Pesacane) și Raffaele Caiazzo, socrul care i-a ucis. Foto: La Stampa

Conform informațiilor preliminare, bărbatul ar fi acționat din cauza convingerii că cei doi aveau o relație. Din acest motiv, anchetatorii investighează în principal pe această „pistă pasională”.

Dubla omucidere este anchetată de carabinierii de la compania Giugliano și nucleul de investigații din Castello di Cisterna.

Distribuie acest articol