Bărbat italian bate un român cu bâta de baseball fiindcă l-a văzut cu fosta iubită și ea româncă

S-a întâmplat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 27 iulie 2019, în localitatea italiană Capaccio Paestum din provincia Salerno, unde un bărbat italian a bătut cu cruzime un tânăr român fiindcă l-a văzut în mașină cu fosta sa iubită, o femeie tot de origine română.

Conform celor relatate de ziarul local „La Città di Salerno” conaționalii noștri, care sunt rezidenți în localitate de mai mult timp și au vârsta amândoi în jur de 30 de ani, se deplasau la bordul mașinii bărbatului român când au fost văzuți împreună de fostul iubit al tinerei românce, un bărbat italian cam de aceeași vârstă și din aceeași localitate.

- Continuarea după publicitate -
Articolul în italiană din ziarul local La Città di Salerno

Într-o criză spontană de gelozie bărbatul italian, care se afla și el la volanul mașinii proprii, a urmărit autovehiculul în care se afla cuplul român până a reușit să-l ajungă din urmă și să-l blocheze, făcându-l pe bărbatul român de la volan să intre cu mașina într-un stâlp.

Italianul, plin de furie, a coborât apoi din mașina sa, a luat o bâtă de baseball din portbagaj și a început să-l lovească pe conaționalul nostru de mai multe ori. Apoi, lovind-o cu palma, a agresat-o și pe fosta sa iubită româncă. Imediat după această scenă violentă, atacatorul a fugit de la locul agresiunii lăsând bărbatul român într-o baltă de sânge, iar pe femeia română strigând după ajutor.

Câteva persoane care au asistat la agresiune au chemat carabinierii care au dat imediat startul unei anchete, dar și o ambulanță pentru a oferi îngrijiri medicale victimelor. Bărbatul român a fost cel care a suferit rănile ce mai grave, așadar a fost transportat la spital unde i s-au prognozat zece zile de recuperare medicală pentru rănile suferite, mai scrie sursa citată.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Atacatorul, care este deja cunoscut de forțele de ordine din zonă pentru alte infracțiuni, a fost găsit de carabinieri mai târziu și a fost denunțat în stare de libertate pentru vătămare corporală.