Italian bătut de soția străină, aflată sub influența alcoolului. Bărbatul s-a ascuns la un vecin și a sunat la 112

O femeie în vârstă de 35 de ani, de naționalitate străină, și soțul ei, un italian în vârstă de 40 de ani, sunt protagoniștii unui episod de violență domestică petrecut în jurul orei 02:00 din noaptea de 17 spre 18 decembrie 2023, pe Via Flaminia din Ancona, provincia cu același nume din regiunea italiană Marche.

Potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul oficial al Poliției de Stat din Italia, polițiștii au intervenit la locuința lor în urma unui apel de urgență, după ce femeia, aflată sub influența alcoolului, a devenit agresivă și l-a bătut pe soțul ei.

Conflictul a escaladat când soția, aflată în stare de ebrietate, a pierdut controlul și l-a pălmuit pe bărbat.

Soțul, îngrijorat de starea ei, a decis să evite o escaladare a situației și s-a refugiat în locuința unui vecin, de unde a contactat poliția și a așteptat sosirea unei patrule.

Când polițiștii au ajuns la locul incidentului, femeia s-a arătat agresivă și față de aceștia, încercând să ajungă la soțul ei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Intervenția rapidă a forțelor de ordine a prevenit orice alt incident, reușind să o imobilizeze pe femeie.

Datorită stării sale de ebrietate, a fost necesară și intervenția unei ambulanțe a Crucii Roșii. După ce a fost calmată, femeia a fost dusă la spitalul Torrette pentru evaluări suplimentare.

@rotalianul