Italian cu afaceri în România găsit carbonizat în portbagajul unei mașini incendiate

Un cetățean italian cu afaceri în județul Giurgiu a fost găsit carbonizat într-o mașină abandonată pe un câmp din localitatea Măgurele, județul Ilfov. Bărbatul a fost ucis într-o altă locație, apoi transportat cu un autoturism Dacia care a fost incendiat într-o zonă rurală. Italianul avea o iubită româncă și anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca acesta să fi fost victima unei crime pasionale.

Oasele calcinate ale bărbatului au fost găsite, sâmbătă, 7 mai, într-un autoturism Dacia Logan abandonat pe un câmp din Măgurele, foarte aproape de o cultură de rapiță.

Pentru că mașina nu avea plăcuțe de înmatriculare, aceasta a fost identificată după seria de pe șasiu și s-a stabilit că este un autoturism înmatriculat în Italia, în anul 2017, care aparține unei firme de închirieri.

Menajera italianului a fost cea care i-a alertat pe polițiștii, sunând la 112 după ce a văzut imaginile cu mașina carbonizată la televizor.

Conform publicației Gândul, după ce a fost ucis într-o locație rămasă necunoscută, italianul a fost urcat în portbagajul propriei mașini, dus pe câmpul din Măgurele și ars cu mașină cu tot, după ce, în prealabil, plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului au fost demontate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În ziua respectivă, camerele de supraveghere ale unei clădiri din zonă au surprins doi tineri, un bărbat și o femeie, care par să fi plecat în grabă de la locul incendiului.

Italianul ucis avea o iubită româncă, de aceea a fost avansată ipoteza unei crime pasionale, cu toate că nu a fost exclusă complet nici varianta în care omul de afaceri să fi fost victima unei răzbunări mafiote, comandate chiar din Italia.

Anchetatorii au audiat mai multe persoane și se încerca identificarea tinerilor care apar în imaginile surprinse de camerele de supraveghere.